Ontdek ongeziene kwetsbaarheden met een pentest!

Welkom bij Approach Cyber, uw vertrouwde partner in het beveiligen van uw digitale assets! Onze geavanceerde pentests zorgen ervoor dat uw IT-systemen, OT en IoT vanuit alle hoeken veilig zijn. Wacht niet op een inbreuk; neem vandaag nog de controle over uw cyberbeveiliging!

Waarom u uw oplossing zou moeten pentesten

Gemoedsrust

Wees gerust in de wetenschap dat uw systemen versterkt zijn tegen de huidige cyberbedreigingen.

Compliance

Voldoe moeiteloos aan de regulations en compliance standards in uw branche.

Concurrentievoordeel

Stel uw reputatie veilig en krijg een concurrentievoordeel in uw markt.

Wat?

✔️Deskundige en gecertificeerde pentesters: uw oplossing wordt getest door een team van gecertificeerde ethische hackers met jarenlange ervaring in het blootleggen van kwetsbaarheden.

✔️Oplossingen op maat: is uw behoefte echt specifiek? Geen probleem, wij passen ons aan om u pentests op maat te bieden die voldoen aan uw unieke bedrijfsbehoeften.

✔️Uitvoerbare rapporten: u ontvangt gedetailleerde rapporten met praktische aanbevelingen voor snelle winst en langetermijnverbetering.

Wat zijn de verschillende stappen van een succesvolle pentest?

Scoping

Verkennende vergadering wordt georganiseerd

RoE

Het document met de inzetregels is ondertekend

Omgeving

De testomgeving wordt aangemaakt 

Testing

De beveiligingstest wordt uitgevoerd

Rapport

Gedetailleerd rapport wordt geschreven en uitgelegd

Certificaat

Certificaat van voltooiing van onze pentesters

Ze vertrouwden ons

IBA

"Bij IBA is Approach Cyber onze betrouwbare bondgenoot op het gebied van cyberbeveiliging. Met regelmatige pentests op onze gevoelige omgevingen en perimeter hebben ze onze CISO in staat gesteld om proactief cyberrisico's te beperken en onze meest waardevolle activa te beschermen."

Mutual IT

"Approach Cyber is al twee jaar lang één van onze voornaamste partners op het gebied van cyberbeveiliging. Dankzij hun uitgevoerde penetratietests is onze organisatie in staat geweest om veilige en conforme applicaties te ontwikkelen.

Hun betrouwbaarheid en flexibiliteit hebben het mogelijk gemaakt om penetratietests te integreren in ons proces voor applicatieontwikkeling, waardoor het bewustzijn van beveiliging binnen onze organisatie is verhoogd."

Cyberbeveilingingssubsidies voor belgische KMO's

VLAIO

VLAIO biedt KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen) de mogelijkheid, mits gebruik van subsidies, hun business te laten groeien door middel van advies of trainingen.

                 

Brusselse subsidies

Sinds 25 maart 2019 KMO's die gevestigd zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest subsidies ontvangen voor verschillende projecten - waaronder een IT-beveiligingsproject.

                   

Bedrijfscheques

Elke kmo waarvan de hoofdzetel in Wallonië gevestigd is, kan overheidssteun ontvangen tot 75% van een bedrag tot 50.000 euro excl. btw over een periode van maximaal 3 jaar.

                

Over Approach Cyber

Approach Cyber is een pure-play cybersecurity en privacy bedrijf.

Bij Approach Cyber geloven we dat iedereen digitale gemoedsrust verdient. Dit is onze visie, ons streven naar een samenleving waarin iedereen gerustgesteld is, waar er vertrouwen en veiligheid is in de digitale wereld. Daarom is het onze rol om cybersereniteit in de samenleving te brengen.

Elke dag zorgen wij voor uw cyberveiligheid terwijl u zich concentreert op uw bedrijf. We helpen u bij het voorkomen, weerstaan en herstellen van cyberbeveiligingsincidenten en stellen u in staat om uw aandacht volledig bij uw kernactiviteiten te houden.

Wij bieden 360-graden oplossingen om uw cyberweerbaarheid te verbeteren: anticiperen, voorkomen, beschermen, detecteren, reageren en herstellen. We zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit diensten: consulting en audit, training en bewustzijn, security technologie integratie en software ontwikkeling.
 Approach Cyber is ook een volwaardig Managed Security Service Provider (MSSP) dankzij onze Security Operations Centre (SOC) afdeling.

Approach Cyber is een snelgroeiend bedrijf met een team van honderd mensen verspreid over verschillende kantoren in België en Zwitserland. Ons bedrijf is ISO 27001 gecertificeerd en ISO27701 geverifieerd.

Bovenal geven we om mensen en kunt u erop rekenen dat we de verwachtingen overtreffen.